Thursday, August 19, 2010

Gap'te Yalın Sonbahar

Gap'in Sonbahar koleksiyonunda minimalizm trendinin hakim olduğu sade ve sofistike parçalar yer alıyor. Vucüdü mükemmel gösteren pantolon modelleri gözümüze çarpıyor, zaten Black Magic adındaki pantolon koleksiyonu çok iddialıymıs ayrıca www.blackmagic.com sitesine üye olup mini anketi doldurduğunuz zaman Gap'te indirim çeki kazanabiliyorsunuz. Her kadının her sezon bir tane güzel kesimli siyah pantolona ihtiyacı vardır, en yakın Gap mağazasına gidip hem bir çekim yapmak hem de bir adet black magic pantolon edinmek gerekiyor galiba:)

Camel ve gri kombinasyonu Gap'te de kendini gösteriyor. Yumuşacık camel rengi bir kaşmir kazak kış günlerinde en büyük kurtarıcınız olacaktır.

Gap backstage görüntülerindeki deri botlara bayıldık, acaba bunlar defile için özel olarak mı üretilmiş yoksa satışa sa sunulacakmı merak ediyoruz. Bu kış kalın topuklu ve dolgu topuklu deri bot ve bootie leri ayağımızdan çıkartmayacağız gibi duruyor. Hem güzel görünümlü hem de rahat bir bot bulmak için araştırmalara şimdiden başlamak gerek. 


No comments:

Post a Comment