Tuesday, September 14, 2010

İpekyol Hayal Dünyası 2


Back to School: Eylül ortası itibariyle okul sezonu da başlıyor. İpekyol'daki bu cicimi cici iki katlı, pul detaylı hırka ile okul günlerinde şıklığınızı devam ettrebilirsiniz. Lavanta rengi palto ise, hem şık hem spor giysilerinizle kullanabileceğiniz çok kullanışlı bir modele sahip. İpekyol skinny jean vucudu saran ve ince gösteren muthiş bir kesime sahip, mutlaka edinmelisiniz. Postacı çantası ise okul eşyalarınız için ideal. 
Hırka:129 TL

Palto: 549 TL
Skiny Jean Pantolon: 149 TL
Çanta: 99 TL




Minimal: Bu sezonun öne çıkan trendi minimalist ve mimari kesimler, bu sade ve şık siyah elbisede görebiliyoruz.  Transparan omuz detayı elbisenin çekiciliğindeki en önemli etken.
Elbise: 259 TL


Teatime: 1950'lerin havasını yansıtan görünümler bu kış sezonunda podyumlarda boy gösteriyor. İpekyol koleksiyonundaki bu cici kiremit rengi elbise ve Chanel tarzından ilham alan hırka kombiniyle ister çay vakti davetinin misafiri olun, ister bir iş toplantısına gidin mutlaka çok şık görünecek ve 1950'ler trendine uyum sağlayacaksınız.
Elbise: 259 TL
Hırka: 149 TL




2 comments:

  1. az evvel ipekyoldan cıktım bende :)1.ve 3. fotograftakılerı denemıstım :) 3. fotograftakı elbıseye bayıldım. renk ve model cok sık...ahh yıne ıpekyol aklımı celıyor ,hepsını almak ıcın :)

    ReplyDelete
  2. kesinlikle aynı fikirdeyim. ipekyol bu sezon çok başarılı. çok giyilebilir parçalar, kesimler de harika.

    ReplyDelete