Sunday, September 5, 2010

İpekyol Hayal Dünyası...

İpekyol yeni sezonda birbirinden güzel ve şık parçalardan oluşan bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Yenilenen İstinye Park mağazasında gerçekleştirdiğimiz çekimlerden taze taze look'ları sizlerle paylaşıyoruz... Devamı için takipte kalın.

Social Butterfly: Eğer sizde yaşadığınız şehirdeki partiler, sanat galerisi açılışı, defile veya tanıtım davetlerine katılmaktan hoşlanıyorsanız bu gri&bej desenli elbise ve bej deri ceket tam size göre. İpek elbisenizi deri ceket ile kombinleyerek sporlaştırabilirsiniz, bu kombinasyon size  farklı bir hava katacak. İpek Elbise: 229 TL
Deri Ceket: 199 TL


Country Girl: Sezonun en "in" trendlerinden biri olan Country tarzını yansıtmak için İpekyol'da birbirinden güzel parçalar bulunuyor. Bordo, bej, haki tonlarındaki bu kombinasyonu işe giderken rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Bu görünümü yağmur çizmesi veya bilekte biten süet bot ile tamamlayabilirsiniz.
Etek: 129 TL
Triko: 99 TL
Desenli Hırka: 289 TL


Fashion Editor: Eğer sizde modayı ve trendleri en az bir moda editörü kadar yakından takip ediyorsanız, bu görünüm sizin için uygun olacaktır. Skinny jean, siyah biyeli ipek bluz ve şık kesimli bir siyah blazer ceket ile ofis şıklığınızı geceye de taşıyabilirsiniz. Bu kombin her zaman kurtarıcınız olacak, hem rahat edecek hem de sofistike görüneceksiniz. Bu sezon kedi gözü şeklindeki çekik kemik bir gözlüğe yatırım yapabilirsiniz.
Skinny Jean Pantolon: 149 TL
Blazer Ceket: 299 TL
İpek Bluz: 129 TL
Şal: 69 TL

No comments:

Post a Comment